Elite
Dit is absoluut de beste kas. De Elite is niet vergelijkbaar met welke kas dan ook. Elite kassen zijn ontworpen voor een lange levensduur en een zorgeloos gebruik.
Daardoor voldoen zij aan alle wensen van zelfs de meest veeleisende tuinliefhebber, en zal uw kas ook na vele jaren gebruik haar waarde behouden.

De Elite is leverbaar in diverse modellen met een ruime keuze in beglazing en talrijke en weldoordachte toebehoren. Dit maakt de kas bij uitstek geschikt voor een brede waaier van toepassingen. Of u nu groenten of bloemen teelt, of een vorstvrije overwinteringplaats voor uw kostbare cactussen of oranjeboompjes nodig heeft, met een Elite kas vindt u steeds een oplossing die perfect beantwoordt aan uw behoeften.

De standaarduitrusting omvat onder andere inox bouten en moeren, tochtborstels aan de deur, rubbers aan de ruiten, waterafloop (doorsnede 40 mm), condensatiegoot aan de binnenkant van het gootprofiel, funderingsprofiel, beregening, één enkele schuifdeur en één of meerdere dakramen, afhankelijk van het model.

Belangrijkste voordelen

  • Lange levensduur

  • Ruime keuze in uitvoering en beglazing

  • Veel accessoires

Beschikbare uitvoeringen

Naar producten