Welkom                                                

Welkom op de internetsite van Elite Hobbykassen. Met méér dan 25 jaar ervaring nodigen wij u uit om ons complete assortiment kassen, hobbykassen, kweekkassen, tuinkassen en serres via deze site te bekijken. Vraag voor prijzen onze papieren brochure (maar liefst 44 pagina's) aan! Deze wordt naar uw huisadres gestuurd!

  • Al meer dan 20 jaar leveren wij kassen in Nederland (en in het buitenland). Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat de prijzen laag te houden.

  • Onze kassen worden standaard geleverd als bouwpakket. Montage en plaatsen kunnen wij voor u verzorgen. Diverse kassen zijn opgebouwd op ons showterrein aan de Veilingweg 15 te Zaltbommel.

  • De kassen zijn uitgevoerd met een goothoogte van 181 cm of 201 cm, en hebben een ingebouwde fundering waardoor de kas eenvoudig te monteren is.

  • Eveneens standaard is de bij de kas geleverde schuifdeur. Deze kan in een voor- of zijgevel worden geplaatst, de Kkosten blijven gelijk. Dubbele deuren voor een brede toegang is ook een optie.

  • De beglazing van de kas is 4 mm dik. Diverse opties voor het glas zijn: veiligheidsglas of K-isoglas (KW-waarde is te vergelijken met een 14 mm dubbelglasruit). Ook 10 mm polycarbonaat (kunststofplaat) kan worden geleverd als vervanger voor het standaard 4 mm glas.

  • Voor de meeste kassen geldt: 15 jaar garantie op de aluminium onderdelen en de RAL-kleurcoating. De kas kan in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd.

Bezorging in heel Nederland gratis, voor de eilanden wordt een bijdrage gevraagd.
Ook hebben wij ervaring in het leveren van onze kassen in het buitenland! 


Klik hier om een kijkje bij onze leverancier te nemen.
Ook vindt u hier meer informatie over onze
PRIJZEN


DE STAR


AANBIEDING

GRATIS
opbouw van uw kas!
OF
Bij zelf opbouw KORTING!
 

Deze website werd ontwikkeld door
Le Cram Webdesign